dissabte, d’abril 19, 2008

MOCIO NETEJA URBANITZACIONS

Andrés Palacios, en tant que regidor del Grup Independent d’Urbanitzacions en el consistori de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat.
Exposa:

Amb motiu de la celebració del Ple Municipal, el qual tindrà lloc el proper 26 d’octubre de 2007.
Sol·licita:

Que sigui inclosa en l’ordre del dia de l’esmentat Ple la següent:

MOCIÓ
El Grup Independent d’Urbanitzacions de Corbera, vol continuar amb una actitud propositiva que permeti mostrar el compromís que com a partit polític volem tenir amb tots els ciutadans de Corbera de Llobregat.

I ho farem fent propostes en aquells temes que per la seva importància entenem cal desenvolupar, amb la voluntat de donar continuïtat a les gestions realitzades durant la ultima legislatura i per a garantir que, al marge d'ideologies partidistes, la voluntat d'aquest ajuntament no sigui altra que facilitar als ciutadans del municipi el repartiment equitatiu dels recursos municipals i les millores de la seva qualitat de vida.

Durant l’última legislatura va quedar de manifest, la necessitat de donar cobertura al servei de neteja de totes les urbanitzacions del municipi.
Es va desenvolupar el plec de condicions però atenent a la petició de ERC, no vam procedir a adjudicar-lo per la proximitat de les eleccions.
Aquest plec de condicions recollia detalladament la periodicitat de neteja en totes les urbanitzacions, sense excepció.
En l'actualitat existeixen urbanitzacions que no tenen servei de neteja, unes altres que ho paguen directament de les seves quotes i la resta amb grans dèficits de servei.
Per tot l’esmentat fins ara el Grup Independent d’Urbanitzacions demana que s’aprovi la moció següent:
En tant el nou consistori no adjudiqui la nova contracta i incorpori el servei a totes les urbanitzacions, es procedeixi a dotar en els pressupost generals de la partida suficient per a l'ampliació de la contracta actual i procedir a donar el servei de neteja en totes i cadascuna de les urbanitzacions del municipi.

Tanmateix, restem al que el Ple decideixi al respecte.

Corbera de Llobregat, 18 d’octubre de 2007




Andrés Palacios


NO APROVADA, URBACOR-CIU-ERC, VOT EN CONTRA