dissabte, d’abril 19, 2008

MOCIO ENLLUMENAT PUBLIC

Andrés Palacios, en tant que regidor del Grup Independent d’Urbanitzacions en el consistori de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat.

Exposa:

Amb motiu de la celebració del Ple Municipal, el qual tindrà lloc el proper 26 d’octubre de 2007.

Sol·licita:

Que sigui inclosa en l’ordre del dia de l’esmentat Ple la següent:

MOCIÓ

El Grup Independent d’Urbanitzacions de Corbera, vol continuar amb actitud propositiva que permeti mostrar el compromís que com a partit polític volem tenir amb tots els ciutadans de Corbera de Llobregat.

I ho farem fent propostes en aquells temes que per la seva importància entenem cal desenvolupar, amb la voluntat de donar continuïtat a les gestions realitzades durant la ultima legislatura i per a garantir que, al marge d'ideologies partidistes, la voluntat d'aquest ajuntament no sigui altra que facilitar als ciutadans del municipi el repartiment equitatiu dels recursos municipals i les millores de la seva qualitat de vida.

Per tot l’esmentat fins ara el Grup Independent d’Urbanitzacions demana que s’aprovi la moció següent:

Que dins del pressupostos generals es doti amb la quantia suficient la partida de subvencions, per a assumir el 100% del cost energètic de l'enllumenat públic de les unitats d’actuació en sòl urbà sense promotor actual.
Tanmateix volem el compromís per part d’aquest Ajuntament per a que es mantinguin anualment aquestes subvencions fins al moment de la recepció total de les urbanitzacions abans esmentades.

Tanmateix, restem al que el Ple decideixi al respecte.

Corbera de Llobregat, 18 d’octubre de 2007




Andrés Palacios

NO APROVADA, URBACOR-CIU-ERC, VOT EN CONTRA