dissabte, d’abril 19, 2008

MOCIO FRANGES PROTECCIO

Andrés Palacios, en tant que regidor del Grup Independent d’Urbanitzacions en el consistori de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat.
Exposa:

Amb motiu de la celebració del Ple Municipal, el qual tindrà lloc el proper 26 d’octubre de 2007.
Sol·licita:

Que sigui inclosa en l’ordre del dia de l’esmentat Ple la següent:

MOCIÓ
El Grup Independent d’Urbanitzacions de Corbera, vol continuar amb una actitud propositiva que permeti mostrar el compromís que com a partit polític volem tenir amb tots els ciutadans de Corbera de Llobregat.
I ho farem fent propostes en aquells temes que per la seva importància entenem cal desenvolupar, amb la voluntat de donar continuïtat a les gestions realitzades durant la ultima legislatura i per a garantir que, al marge d'ideologies partidistes, la voluntat d'aquest ajuntament no sigui altra que facilitar als ciutadans del municipi el repartiment equitatiu dels recursos municipals i les millores de la seva qualitat de vida,
Davant la necessitat de preservar el nostre entorn, garantint el manteniment de les franges de protecció contra incendis, i amb la mateixa voluntat de col·laboració que durant aquests últims anys ha mantingut l'Ajuntament.
Atès que bona part del nostre patrimoni es basa precisament en els nostres boscos i són d'ús i gaudir de tot el municipi.

Per tot l’esmentat fins ara el Grup Independent d’Urbanitzacions demana que s’aprovi la moció següent:
Que a càrrec dels pressupost generals es doti de la partida necessària per a continuar mantenint la franja de 25 metres de protecció contra incendis.
Tanmateix, restem al que el Ple decideixi al respecte.
Corbera de Llobregat, 18 d’octubre de 2007



Andrés Palacios


NO APROVADA, URBACOR-CIU-ERC, VOT EN CONTRA