dimecres, de novembre 19, 2008

MOCIO CARREG DE CONFIANÇA

El Grup Independent d’Urbanitzacions de Corbera, vol continuar amb una actitud propositiva que permeti mostrar el compromís que com a partit polític volem tenir amb tots els ciutadans de Corbera de Llobregat.
Es per això que volem que la nostra proposta, donat que coincidim en els objectius, sigui per tal de donar suport a aquells punts que formen part del compromís de l’Alcalde i de la seva formació política; i en concret a la millora de la despesa del pressupost municipal. Aquest aspecte ha estat central en el discurs del grup municipal de Convergència i Unió, i fins i tot en el posicionament públic mitjançant l’Avançada, encara que amb una definició més genèrica.
Des del nostre grup sempre hem defensat la necessitat de prioritzar la despesa.
Amb motiu dels acomiadaments efectuats per aquest Ajuntament, les baixes voluntàries i la reducció del personal.
La manca d’idoneïtat de la titulació que posseeix l’actual càrrec de confiança.
La crisi que actualment pateix el país a nivell general.
La reducció d’ingressos.
La necessitat, segons l’Equip de Govern, d’un pla de finançament.
Per tot l’esmentat fins ara el Grup Independent d’Urbanitzacions demana que s’aprovi la moció següent:

La suspensió amb efectes immediats del càrrec de confiança, que es va crear als actuals pressupostos municipals, al no existir causes que justifiquin l’existència del mateix.
Que l’import pressupostat per pagar aquest càrrec de confiança es destini a la partida de neteja i manteniment dels vials del municipi, ja que malauradament es troben en un estat lamentable.
RETIRADA.