dimarts, de març 01, 2011

MOCIO PONT CA N´ARMENGOL

Andrés Palacios, en tant que regidor del Grup Independent d’Urbanitzacions en el consistori de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat.

Exposa

Amb motiu de la celebració del proper Ple Municipal,

Sol·licita

Que sigui inclosa en l’ordre del dia de l’esmentat Ple la següent:

MOCIÓ

El Grup Independent d’Urbanitzacions vol continuar amb una actitud propositiva que permeti mostrar el compromís que com a partit polític tenim amb tota la ciutadania de Corbera de Llobregat, amb propostes en aquells temes que per la seva importància entenem cal desenvolupar al marge d'ideologies partidistes, la nostra actitud per tant vol ésser constructiva, si més no, sense deixar de ser crítica en allò que considerem no s’ajusta als interessos econòmics de tota la ciutadania i que perjudica greument el municipi.

En l'actualitat, el pont de Ca N'Armengol, és un punt negre en la xarxa viària d'aquest municipi. L'estretor del pas, així com la situació sobre la riera, en un revolt molt tancat, causa considerables situacions de perill al trànsit, no només, de vehicles lleugers, sinó la incapacitat d'assumir altres de major tonatge o envergadura.


Malgrat, les diverses peticions realitzades pels veïns i havent estat motiu de debat en aquest ple, no tenim constància que aquest equip de govern hagi realitzat cap actuació encaminada a solucionar aquest problema.

El fet de no ser una competència directa del municipi, no dirimeix la responsabilitat que com a administració tingui de la defensa, la seguretat i benestar dels ciutadans.

És per això que proposem al ple la present Moció,

Exigir a la Diputació de Barcelona i a totes les administracions que siguin responsables, l'execució durant la present legislatura de l'ampliació de pont de Ca N'Armengol.


Notificar a la Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i mitjans de comunicació dels presents acords.


Donar suport a totes les actuacions i manifestacions en la reclamació de l'execució de l'esmentada obra, exigida per la ciutadania.


Tanmateix, restem al que el Ple decideixi al respecte.